Morgongåvor till ditt bröllop

En morgongåva är en present som det gifta paret ger till varandra dagen efter bröllopet. Gåvan ges som ett uttryck för kärlek och uppskattning, och blir även ett fint minne att behålla resten av livet.

Men hur ska man veta vad man ska ge bort i morgongåva? Här hittar du några tips på klassiska morgongåvor i form av smycken och accessoarer till både henne och honom.

Morgongåvor till henne

Om du har svårt att välja vad du vill ge bort som morgongåva är ett klassiskt diamantsmycke alltid ett säkert kort. De matchar fint med många andra smycken och går aldrig ur stil.

Ett diamanthalsband eller ett par enstensörhängen kan bäras till både vardag och fest och bli en stående detalj i hennes smyckesamling. Tennisarmand är ett smycke som många drömmer om att få. Med glittrande diamanter runt hela handleden är det ett förtrollande armband som för blickarna till sig.

I Kaplans butik hittar du ett stort utbud av diamantsmycken i olika prisklasser. Se några av våra tips nedan.

ENSTENSÖRHÄNGEN, 18K vitguld, briljantslipade diamanter 0,72 ctv, TW(G)/VS2, 2 x GIA Diamond Dossier 1479051366 samt 2476757291, stift, vikt 1,5 g.

Se enstensörhängen i webbutiken

COLLIER, 18K guld, briljantslipad diamant 1,00 ct, TW(G)/SI2, GIA certifilkat 375957834, briljantslipad diamant 0,32 ct, Cr(J)/SI1, GIA certifikat 245651302, längd 42 cm, vikt 2,9 g.

Se collier i webbutiken

TENNISARMBAND, 18K vitguld, 66 briljantslipade diamanter ca 3,65 ctv, ca TW-TCr/SI, längd 18 cm, vikt 10,5 g.

Se tennisarmband i webbutiken

Morgongåvor till honom

När det kommer till morgongåvor till män finns det flera eleganta alternativ att välja mellan. Smycken och accessoarer som manschettknappar, armband och klockor är några exempel på uppskattade presenter.

Manschettknappar är ett fint minne att bära med sig när man klär upp sig vid speciella tillfällen. Du kan välja manschettknappar i en stilren design i silver eller guld, eller något mer personligt, till exempel ett par dekorerade med färgglad emalj.

Smycken som armband och halskedjor i silver eller guld är något som kan bäras varje dag. De kan enkelt kombineras med andra accessoarer och kläder vilket gör dem till ett fint tillskott i varje mans garderob.

En elegant kostymklocka i stål eller guld är något som passar de flesta personer. I Kaplans butik finns även klockor i flera andra stilar och modeller.

Här ser du några förslag på morgongåvor till honom från butiken.

MANSCHETTKNAPPAR, sterlingsilver, vit emalj, 2 briljantslipade diamanter ca 0,06 ctv, ca W/VS-SI, mått 19,0 x 13,0 mm, vikt 11,8 g.

Se manschettknappar i webbutiken

ARMBAND, 18K guld, pansarlänk med platta, bredd 9,6 mm, längd 21,5 cm, vikt 53,5 g.

Se armband i webbutiken

TUDOR, Royal, Cal T603, Serie nr. 9D6Q937, Ref nr. M28600-0001, herrur, 41 mm, stål, automatisk, safirglas, dag, datum, integrerad originallänk, viklås, Ref nr. 91060-C ZE04, cert, juni 2024, box, ytterkartong.

Se klockor i webbutiken

Utöver de tips du hittar här är Kaplans webbutik fylld av härliga smycken, klockor och accessoarer som kan bli en fin morgongåva. Klicka på länken nedan för att utforska hela butikens utbud.

Till webbutiken